Ipari területét költséghatékony módon szeretné bekeríteni? Táblás és tekercses kivitelű, horganyzott vagy műanyag bevonatú kerítéseink erre kínálnak megoldást!

Milyen esetekben érdemes ipari kerítést választani?

ipari kerítésAz ipari kerítésektől, mást várunk el, mint egy családi ház kerítésétől, kissé háttérbe szorul az esztétikum – bár korántsem elhanyagolható szempont -, és előtérbe kerül a terület maximális biztosítása, időtálló módon.

Egy ipari terület körülkerítésekor, hosszabb távra tervezünk, és jelentős értékű berendezések, létesítmények megóvására törekszünk.

Kerítéseink ellenállnak az időjárás viszontagságainak, korrózióvédelemmel ellátott bevonatuknak köszönhetően, ezáltal, hosszú távú megoldást jelentenek.

Milyen ipari kerítéseket értékesítünk?

Kínálatunkban a táblás, valamint a tekercses kerítések egyaránt megtalálhatók. A táblás kerítések előnye, hogy gyors összeszerelést tesznek lehetővé. Bár közhely, de igaz, az idő pénz, Ön ezzel a megoldással időt, és pénzt takaríthat meg.

Tekercses kerítéseink többféle szemméretben és drótátmérővel, műanyag bevonattal, valamint horganyzott kivitelben is elérhetők.

Milyen feladatokat végzünk el az ipari kerítések forgalmazásán túl?

Munkánk során elsőként ingyenes helyszíni felmérést végzünk, és az Ön igényeivel összhangban, költséghatékony megoldást javaslunk az adott feladat megoldására. Ezután árajánlatot készítünk, majd pedig elvégezzük a tőlünk vásárolt kerítések, illetve hálók telepítését.

Tovább a keritescentrum.hu weboldalra!