Esztétikus, megfizethető és biztonságot adó kerítéssel venné körbe birtokát? Betonkerítéseink, valamint táblás és tekercses kerítéseink segítenek mindezt megvalósítani!

Miért érdemes lakossági kerítéseinket választani?

családi ház kerítésHa épp most építette, vagy vásárolta meg álmai otthonát, és szeretné biztonságban tudni azt, de már épp elég időt vett el az építkezés az idejéből, akkor kerítés megoldásaink a segítségére lesznek.

Kerítés kínálatunk összeállításakor arra törekedtünk, hogy gyorsan telepíthető, esztétikus és időtálló, megfelelő biztonságot adó kerítés típusokat válogassunk össze.

Milyen lakossági kerítéseket értékesítünk?

Kínálatunkban megtalálhatók a gazdag szín és formaválasztékú betonkerítések és lábazatok, valamint a horganyzott kivitelű, és műanyag borítású táblás és tekercses kerítések.

Kerítéseink ellenállnak az időjárás által támasztott kihívásoknak, mivel korrózióvédelmet biztosító bevonattal látták el őket. Táblás kivitelüknek köszönhetően, gyors összeszerelést tesznek lehetővé, így nem sokáig rabolja a kerítés építés az értékes idejét.

Milyen feladatokat végzünk el a lakossági kerítések forgalmazásán túl?

Vállaljuk az általunk forgalmazott kerítések kiszállítását valamint kivitelezését is, melyet átfogó ingyenes helyszíni felmérés, valamint árajánlat készítés előz meg.

Tovább a keritesaruhaz.hu weboldalra!