mobil kerítés bérlésMilyen esetekben érdemes mobil kerítést bérelni?

A mobil kerítések, minden olyan esetben jó szolgálatot tesznek, amikor egy területet hosszabb, vagy rövidebb ideig, de nem véglegesen szeretnénk körbekeríteni. A mobil kerítések, gyorsan telepíthető, majd ugyanilyen gyorsan szétbontható megoldást jelentenek.

Rövidebb időtávra általában, rendezvények, kiállítások biztosítására bérlik kerítéseinket, míg hosszabb távon, főként, ipari területek, raktárak, építési területek körbe kerítésére. Előnyük, hogy bár nem véglegesen kerülnek telepítésre, mégis tartósak, és biztonságot nyújtanak.

Milyen kerítéseket és kiegészítő termékeket bérelhet?

Lényegében mindent, ami egy stabil, jól funkcionáló mobil kerítésrendszerhez kell. Bérelhet tőlünk kerítéstáblákat, ajtókat és kapukat, talpakat, összekötőbilincseket, oldalsó kitámasztó elemeket, valamint takaróhálókat is.

Hogyan határozzuk meg a bérleti díjat?

A bérleti díjat, a megrendelés során állapítjuk meg, és a bérlési időtartamból számítjuk ki, a kölcsönzési napok számából. Ön tehát idő alapon, a kölcsönzési napok száma szerint fizet. A megrendeléskor megadott összeget, nem módosítjuk menet közben, nincsenek rejtett költségek!

Hogyan juthatnak el Önhöz a megrendelt kerítések?

A mobil kerítések átvételére kétféle lehetőséget biztosítunk. Ha Önnek nem okoz problémát a szállítás, akkor budapesti telephelyünkön, az előzetesen megbeszélt időpontban átveheti a megrendelt kerítéseket.

Ha szeretné, hogy átvállaljuk Öntől a szállítást, erre is van lehetőség, ekkor szakképzett munkatársaink kiszállítják a mobil kerítéseket a telepítés helyére, és elvégzik annak összeszerelését is.

Milyen feladatokat végzünk el a bérbeadáson túl?

Azon túl, hogy bérelhet tőlünk mobil kerítéseket, egyéb kerítésekkel kapcsolatos szolgáltatásokat is nyújtunk. Helyszíni felmérés után, vállaljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő kerítések kiszállítását, valamint helyszíni kivitelezését is.

Tovább a keritesberles.hu weboldalra!