Ha Önnek is fontos a zavartalan, folyamatos játék, válasszon labdafogó hálóink, kerítéseink, és saját fejlesztésű palánkrendszereink közül!

Miért érdemes sportpálya és játszótér kerítéseinket választani?

sportpálya kerítésSportpálya kerítéseink megfelelnek az MLSZ és a rendőrség által meghatározott követelményeknek, ezenfelül biztosítják a folyamatos játékot, esztétikusak, valamint tartósak. Ha ezek a szempontok fontosak az Ön számára, és focipálya, teniszpálya, vagy futsal pálya építését, felújítását tervezi, biztosra vesszük, hogy kínálatunkban megtalálja az igényeinek megfelelő terméket.

Budapesten, valamint az ország több pontján végeztük játszóterek kerítéseinek kivitelezését is, melyek során az esztétikum, időtállóság, valamint a különféle szabványok maximális betartása egyaránt szempont volt.

Játszótér kerítéseink, kivétel nélkül megfelelnek az előbbi szempontoknak. Válassza kerítéseinket, ha Ön is úgy gondolja, hogy szép és biztonságos környezetben igazán öröm a játék!

Milyen sportpálya és játszótér kerítéseket értékesítünk?

A zavartalan játékot labdafogó hálók, dühöngő kerítések, korlátok és palánkrendszerek, valamint stadion, futsal és teniszpálya kerítések segítségével biztosítjuk. Labdafogó hálóink UV stabilizáltak, hosszan ellenállnak a napsugárzás károsító hatásainak.

Teniszpálya és futsal pálya kerítéseink a játékszabályoknak megfelelő, korszerű sportpálya létrehozását teszik lehetővé. Dühöngő kerítéseinket, elsősorban közterületek, közparkok, játszóterek sportpályáinak építéséhez ajánljuk.

Fontos számunkra megrendelőink elégedettsége, emiatt folyamatosan fejlesztjük termékeinket, így jött létre a KC palánkrendszer, amely gyorsan telepíthető, és egyszerűen karbantartható megoldást jelent.

Milyen feladatokat végzünk el a sportpálya és játszótér kerítések forgalmazásán túl?

Cégünk nemcsak értékesítési feladatokat lát el, vállaljuk kerítésrendszereink szállítását és telepítését. Ingyenes helyszíni felmérés után, az Ön számára leginkább megfelelő megoldást javasoljuk, ezután pedig díjmentes árajánlatot készítünk.

Tovább a sportpalyakerites.hu weboldalra!